Erdőzúgás

...de több erdőzúgás

Környezetvédelmi világnap a Budakeszi Vadasparkban

2017. június 01. 11:07 - Erdőzúgás

Június 3-án, szombaton, a környezetvédelem jeles világnapján a Budakeszi Vadaspark ad otthont a WWF környezetvédelmi egyesület turnéjának.

 Az Élő Duna turné egy „kisbusszal szállítható” interaktív programsorozat, amely lehetőséget kínál az egész családnak, hogy egy életnagyságú társasjátékba csöppenjenek, ahol kanyargós ösvényeken lépdelve, „élő játékbábuként” csillanthatják meg tudásukat. A program természetesen a legkisebbeket sem hagyja figyelmen kívül: színező és álarckészítő sarokkal készül, illetve egy óriási kirakó is várja a látogatókat.

 A WWF turnéjának célja a folyók egészséges élővilágának játékos eszközökkel történő bemutatása, így a Budakeszi Vadaspark örökké nyüzsgő, játszva tanító atmoszférájában, interaktív ismeretterjesztő küldetésével remek partnerre talált.

 A környezetvédelmi nap keretein belül a Budakeszi Vadasparkba látogatók továbbá Kisállat Tréningeken, Állatijó Bemutatókon és látványetetésen is részt vehetnek.

 A Környezetvédelmi nap részletes programja:

10.00-től WWF – Élő Duna turné
10.00   Kisállat Tréning 
11.00   Kisállat Tréning
12.00   Állatijó Bemutató a színpadon
13.00   Kisállat Tréning
14.00   Állatijó Bemutató a színpadon
15.00   Kisragadozó látványetetés

-->

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdozugas.blog.hu/api/trackback/id/tr4212557105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása