Erdőzúgás

...de több erdőzúgás

Fotópályázat a tavaszi és a nyári erdőről

2017. július 04. 14:12 - Erdőzúgás

A ZALAERDŐ Zrt. fotópályázatot hirdet, melynek témája a tavaszi és a nyári erdő.

fotopalyazat2017_zalaerdo.jpg

Kérünk mindenkit, aki pályázni szeretne, hogy a részvételi feltételeket tüzetesen olvassák el!

Részvételi feltételek

 

  1. Pályázat kiírója:

ZALAERDŐ Zrt. (8800 Nagykanizsa, Múzeumtér 6.)

  1. Pályázat célja, témaköre:

Célja, hogy az amatőr fotósok megmutassák alkotásaikat, a Kárpát-medencei tavaszi és nyári erdőben található növény- és állatvilág szépségeit. 

  1. A Pályázaton résztvevő személyek:

A Pályázaton részt vehet minden nagykorú, cselekvőképes személy, amatőr fotós, kivéve a Zalaerdő Zrt. dolgozói és családtagjaik, illetve a Pályázat szervezésében vagy lebonyolításában esetlegesen közreműködő természetes személyek, illetve jogi személyek tulajdonosai, vezetői tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói. 

  1. Pályázat leírása és menete:

A pályázók legfeljebb 5 darab, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázatra beküldhető képeknek minimum 8 megapixel nagyságúaknak kell lenniük, a fotók hosszabbik oldala minimum 3000 pixel. Mobiltelefonnal készült képek nem vehetnek részt a pályázaton! Formátum: JPG.

A nevezéshez szükséges megadni a Pályázó teljes nevét, lakhelyét (települését) és a fotó címét (NÉV ÉS FOTÓ CÍME a fájlnévben!!)!

A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs!

A fotókat 2017. július 3-tól 2017. július 28. éjfélig várjuk a fotopalyazat@zalaerdo.hu e-mail címre (Google Drive link, vagy valamilyen fájlküldő használata javasolt.).

A Kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő illetve a vulgáris, obszcén pályázatokat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.

A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség. 

  1. Pályázatok elbírálása:

A beérkezett pályázatokat a Kiíró által létrehozott zsűri bírálja el; öt kategóriában, kategóriánként első és második helyezett kerül kiválasztásra:

  • Védett természeti értékek (állat, növény)
  • Tájkép
  • Vadászható vadfaj
  • Közelkép – makró
  • Erdő és ember

 

  1. Nyeremények:

A Kiíró a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti 2017 szeptemberében a nyereményről és annak átvételének menetéről. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak.

  1. helyezettek nyereménye: 30 ezer forintos vásárlási utalvány, melyet a Fotostop.hu webáruházban válthatnak be
  2. helyezett nyereménye: Zalaerdős ajándékcsomag

 

  1. Szerzői jogi és adatvédelem:

A Kiíró a pályázati anyagból összeállított kiállítás népszerűsítése érdekében a képeket térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével, a kiállítás anyaga később elérhető lesz a Zalaerdő Zrt. webes felületein.

A Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárul, hogy a Kiíró a pályázatra beküldött fotóit külön díjazás nélkül saját kiadványaiban felhasználhassa a verseny zárása után is, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére.

A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Kiíró a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye városának nevét, helyezését és nyereményét a Kiíró az internetes honlapján nyilvánosságra hozza.

A pályázó 2017. július 28-ig bármikor visszavonhatja részvételét, egy a lenti e-mail címre küldött levéllel.

A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, ill. a lebonyolítás menetét, határidejét.

 

ZALAERDŐ Zrt.

Cím: 8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.

Tel.: +36 93/500-244; +36 30/721-5910

e-mail: fotopalyazat@zalaerdo.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdozugas.blog.hu/api/trackback/id/tr7412640645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása